Субота, 18.05.2024, 11:34
Вітаємо вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Semiramida  
Форум » Культура » Рок та Етно фестивалі » фестиваль левада-дністер
фестиваль левада-дністер
KOSTДата: П'ятниця, 15.08.2008, 09:59 | Повідомлення # 1
Бувалий
Група: Модератори
Повідомлень: 95
Статус: Офлайн
22-23 серпня на Львівщині - на межі Старосамбірського та Самбірського районів - відбудетьсяМіжнародний фестиваль “Левада Дністер-2008” під гаслом “Мандри без краю!”.

У межах фестивалю відбудуться виступи фолкових гуртів, творчих народних колективів та чимало атракцій - перформанси, майстер-класи народних ремесел (лозоплетіння, різьбярство, вишивання, ковальство, ткацтво, гончарство), ярмарки виробів народних умільців та страв національної кухні. Родзинкою фестивалю має стати проведення у його межах Свята деруна. Ми запланували театралізовані представлення туристичних шляхів - на теми життя Швейка, Фредро, князя Лева, а також за творами Івана Франка презентуватимуть туристичний маршрут “Нафтовий шлях” - по давніх нафтових промислах.

За три дні проведення фестивалю його учасники та гості матимуть можливість ознайомитися з 7 велосипедними туристичними маршрутами (серед яких 3 - міжнародні), а також з 4 пішими.

За словами заступника голови Старосамбірської райдержадміністрації Петра Юрчика , учасникам фестивалю “Левада Дністер -2008” запропонують також подолати на байдарках річкову переправу, взяти участь у туристичних конкурсах та спортивних змаганнях. А ще - навчитися їздити верхи на конях.

Запрошення взяти участь у Міжнародному туристичному фестивалі “Левада Дністер-2008” уже надіслали представникам Німеччини, Польщі, Австрії та Румунії. Планується, що у цьому заході візьме участь тисяча учасників та 20 тисяч гостей. Бюджет фестивалю становить понад півмільйона гривень, серед них - і 160 тисяч гривень бюджетних коштів.

Гостями свята стануть гурти «Скрябін», «Русичі», «Оркестр Янки Козир», «Юркеш», «Бурдон», «Дивні», «ДримбаДаДзига» та українці з Польщі – гурт «Беркут».

http://levada.prykarpaty.net/


think twice
 
SemiramidaДата: Субота, 16.08.2008, 12:16 | Повідомлення # 2
Новачок
Група: Модератори
Повідомлень: 18
Статус: Офлайн
Варто поїхати!

чорне...біле...чорне...біле...і так без кінця...
 
Форум » Культура » Рок та Етно фестивалі » фестиваль левада-дністер
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: