Субота, 18.05.2024, 10:44
Вітаємо вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: KOST, Wasja  
Форум » Супутникове телебачення та інтернет » Тюнера » Обговорюємо обладнання (Новинки супутникового обладнання)
Обговорюємо обладнання
drotДата: Четвер, 11.09.2008, 11:28 | Повідомлення # 1
ТРУДЯГА
Група: Адміністратори
Повідомлень: 77
Статус: Офлайн
Спутниковое ТВ на ноутбуке с помощью Prof DVB-S 1100 USB

ПЕЧАТАЕСЯ С СОКРАЩЕНИЯМИ!

Описание Prof 1100 DVB-S USB
Если Вы работаете на ноутбуке, то Вы можете смотреть спутниковое телевидение и пользоваться спутниковым Интернет, используя устройство Prof 1100 DVB-S USB. Также устройство можно подключать и к стационарному компьютеру с помощью USB-кабеля. Таким образом, Prof 1100 более универсальное устройство, чем DVB-S карта в формате PCI-платы.
Конструкция Prof 1100 DVB-S USB
Внутри устройства Prof 1100 DVB-S USB установлен тюнер Earda с чипом STV0288, а также чип шины USB Cypress CY7C68013A. Такой же спутниковый тюнер установлен на Prof 6200 PCI.
Входы-выходы
Порты: USB 2.0 – для подключения устройства компьютера через кабель USB, POWER – красный индикатор питания устройства, LOCK – зеленый индикатор сигнала, IR – ИК-порт для приема сигнала от пульта ДУ.
Порты: DC7.5V – для подключения блока питания, выход LOOP-OUT для последовательного подключения дополнительного устройства к антенне, вход LNB-IN – для подключения кабеля спутниковой антенны.
Внешнее устройство Prof 1100 DVB-S USB работает с тремя наиболее популярными программами для просмотра цифрового спутникового телевидения:BlazeDTV, DVBDream, ProgDVB
Для просмотра видео рекомендуется использовать кодеки CyberLink из пакета PowerDVD. Вы также можете воспользоваться любыми другими кодеками из пакетов нижеописанных программ.
DVBDream в настоящий момент является самой популярной программой для приема спутникового ТВ и радио.
Программа BlazeDTV позволяет смотреть спутниковое ТВ (включая HDTV) в окне или на полный экран, слушать радио, записывать видео на HDD, делать скриншоты, ставить на паузу живое видео (функция Timeshift), управлять мотоподвесом, принимать EPG, телетекст, менять скины, записывать видео по расписанию и многое другое.
Prof 1100 USB работает в обеих версиях ProgDVB - четвертой и пятой
Спутниковый интернет
DVB-S карта позволяет работать с односторонним (симплексным) спутниковым интернет. Доступная скорость соединения до 4-5 Мегабит в секунду. Если Вы пользуетесь GPRS с медленной скоростью и высокой стоимость одного мегабайта, то односторонний спутниковый Интернет поможет решить вашу проблему по комфортной работе с Глобальной сетью. Вы будете принимать файлы со спутника через спутниковую "тарелку" с большой скоростью, а отправлять запросы на файлы по наземному каналу через GPRS или модем.
Шаринг или sharing
Вы также можете бесплатно смотреть НТВ+ и другие пакеты цифрового спутникового ТВ, если настроите на своей DVB-S карте так называемый "кардшаринг". Внешнее устройство Prof 1100 USB можно смело рекомендовать для просмотра спутникового телевидения на ноутбуке/компьютере и для работы со спутниковым интернет ведущих международных и российских провайдеров.

Ссылки по теме:Официальный сайт Prof: http://www.prof-tuners.com

 
drotДата: Четвер, 11.09.2008, 12:34 | Повідомлення # 2
ТРУДЯГА
Група: Адміністратори
Повідомлень: 77
Статус: Офлайн
Почали тему трохи з серйозного матеріалу, треба повернутись до самого початку.
Отже про тюнера
Globo/Digital/Opticum/Orton
Тюнери середнього класу. Призначені для прийому відкритих каналів ( в Globo 7010CR слот для карт Conax).Єдина різниця, відрізняються зовнішнім виглядом.
Просте в використанні меню, кольорова графіка. Підтримка російської та українскої мов. Не критичний до перепадів напруги ( Єдина боляка конденсатори на блоку живлення). Наявність в апарата всех необхідних роз’ємів. Сучасний дизайн, колір – сріблястий металік. Зручний пульт дистанційного керування. Нормальне співвідношення ціна-якість.
Самий поширений тюнер. Обновлення ПЗ через порт RS232
Виробники Польща, Львів
 
WasjaДата: П'ятниця, 12.09.2008, 14:14 | Повідомлення # 3
Бувалий
Група: Інформатор
Повідомлень: 1
Статус: Офлайн
Також до поширених у використанні і трохи вищого класу ніж серія Глобо являються тюнера серії OPENBOX X-8xx. Найбільш пошитеним являеться серія Х-800, також багато клонів даного тюнера зараз у продажі це і JEFERSON i XTRIM ну і багато інших зі значком Х-800, до всіх них підходить однакове програмне забезпечення- софт і виконані з одним картоприймачем. Один недолік в даних тюнерах що після ввеення ключів потрібно до кожного каналу в кодуванні БІСС "привязувати" ключі. Останні софти з можливістю автоматичного оновлення ключів на систему кодування NAGRA.
 
ankosatДата: Понеділок, 15.09.2008, 11:49 | Повідомлення # 4
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 102
Статус: Офлайн
http://www.openbox.ua/receivers/7x0pvr/index.php
Овпен 730 найкращий для середнього класу. Можл. запису на флешки, зовнішні харди, підтримка карток.
Для початкого рівня юзерів глобо 4100 вистачить з головою. Свою невбиваємість тюнера заслужили вже давно.
 
drotДата: Вівторок, 16.09.2008, 15:38 | Повідомлення # 5
ТРУДЯГА
Група: Адміністратори
Повідомлень: 77
Статус: Офлайн
SkyStar-4 DVB-S2
SS-4 Omicom DVB-S2 PCI карта для прийому супутникового телебачення та інтернету на комп’ютері. SkyStar4 - подтримує прийом даних в стандартах DVB-S та DVB-S2 (як телебачення так і інтернету).
Для перегляду HDTV каналів на вашому ПК рекомендуємо використовувати безплатну програму DVBDream з встановленими в системі кодеками High Definition H.264 такими як Сyberlink (котрі також встановлюються після установки програвача - PowerDVD v.7 та вище), CoreAVC або Sonic.H264.Decoder та ін.

Функції SkyStar4 Omicom DVB-S2 PCI.
1. Прийом супутникового ТБ - DVB-S2 (HDTV - H.264) та DVB-S;
2. Прийом супутникового інтернету - DVB-S2 та DVB-S;
3. Підтримка DiSEqC 1.0;1.1;1.2;
4. Інтернет через супутник - DVB data;
5. Підтримка tuner4pc та skygrabber;
6. BlazeDTV - PVR - повноцінний ТБ додаток.
 
drotДата: П'ятниця, 06.03.2009, 16:00 | Повідомлення # 6
ТРУДЯГА
Група: Адміністратори
Повідомлень: 77
Статус: Офлайн
Супутниковий ресивер Openbox X-730PVR це самий доступний апарат з лінійки 700- й серії виконаний у сріблистому корпусі. Він являє собою принципово новий апаратів класу USB PVR Ready (USB Personal Video Recorder), що втілив у собі переваги класичних PVR апаратів. Основною відмінністю ресивера Openbox X-730 (як і всієї лінійки 700- й серії) від попередніх апаратів це можливість використання зовнішнього Usb- Диска або Flash-пам'ять як накопичувач. Моделі Openbox X-730 виконанf в сріблистому корпусі, відсутність вбудованої пам'яті 1Гб для Time-shift. Режим Time-shift в Openbox X-730PVR активується тільки при підключенні зовнішнього Usb- Накопичувача (Flash, жорсткий диск і т.п.).

Додано (06.03.2009, 16:00)
---------------------------------------------
Бачу багато реклами проStrong SRT 6011може хто вже стикався з таким апаратом?

Повідомлення відредагував drot - П'ятниця, 06.03.2009, 16:02
 
Форум » Супутникове телебачення та інтернет » Тюнера » Обговорюємо обладнання (Новинки супутникового обладнання)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: