Середа, 15.01.2025, 04:40
Вітаємо вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Модератор форуму: Semiramida  
Сучасне українське весілля
AngelinaДата: Четвер, 22.09.2011, 11:42 | Повідомлення # 16
Новачок
Група: Користувачі
Статус: Офлайн
Quote (krowe4ka)
що мене приємно здивувало, так це оформлення - дуже гарно і зі смаком
я навіть знайшла в інеті студію, яка займалася прикрашанням весілля - http://www.fitodesign.com.ua/wedding_flor.html
там є курси навіть, аж захотілося піти та й навчитися такому smile

Дшйсно, в цій студії проходять дуже цікаві і пшзнавальні курси флористики http://fitodesign.com.ua/edu_floristic-details.html. Хто хоче сам прикрасити своє весілля, дуже рекомендую! Моє весілля прикрашав флорист, який закінчив ці самі курси. Дуже всім сподобалось. Це було свято, яке запам’яталось на довгі роки !

sunnysueДата: Вівторок, 11.10.2011, 12:51 | Повідомлення # 17
Новачок
Quote (Angelina)
Дшйсно, в цій студії проходять дуже цікаві і пшзнавальні курси флористики http://fitodesign.com.ua/edu_floristic-details.html. Хто хоче сам прикрасити своє весілля, дуже рекомендую! Моє весілля прикрашав флорист, який закінчив ці самі курси. Дуже всім сподобалось. Це було свято, яке запам’яталось на довгі роки !

моя подруга нещодавно закінчила ці курси, то іноді складається таке враження, що з нічого вона може створити справжній шедевр, я в захопленні від її творінь!!

AngelinaДата: Вівторок, 29.11.2011, 16:54 | Повідомлення # 18
Новачок
Скільки хороших відгуків чула про цю студію. Хочу й сама закінчити ці курси. Оскільки на власні очі переконалась, що там дійсно навчають, а після їх закінчення ще й сертифікат видають.

ZefirkaДата: Вівторок, 03.01.2012, 11:44 | Повідомлення # 19
Новачок
Я теж вирішила піти на курси дизайн-студії "Такка Шантрье". Після свят поїду записуватись. А вибрала саме їх тому, що ціни там "не кусаються" і майстри дсвідчені флористи-декоратори , та й графік відвідування можна підібрати, що дуже зручно.

daliaДата: Четвер, 12.01.2012, 10:26 | Повідомлення # 20
Новачок
Quote (Zefirka)
Я теж вирішила піти на курси дизайн-студії "Такка Шантрье". Після свят поїду записуватись. А вибрала саме їх тому, що ціни там "не кусаються" і майстри дсвідчені флористи-декоратори , та й графік відвідування можна підібрати, що дуже зручно.

Абсолютно з Вами погоджуюсь! На нашому весіллі працювала дівчина Мар'яна, яка навчалась на цих курсах. Мені дуже сподобалось, як вона оформила зал і авто.

ZefirkaДата: Понеділок, 13.02.2012, 13:47 | Повідомлення # 21
Новачок
Курси дійсно виявились дуже цікавими, на віхідніх в мене вже були перші заняття. З нетерпінням жду наступних вихідніх. Доречі, я була дуже задоволена тим, що записалася в групу віхідного дня, оскільки для мене це дуже зручно.

AngelinaДата: Четвер, 29.03.2012, 11:41 | Повідомлення # 22
Новачок
Нарешті записалася на курси флористики, тепер з нетерпінням жду початку занять! Познайомилася вже з своїм викладачем флористики. дуже мила і досвідчена жінка! Думаю мені теж споодобаються ці курси! smile

ИринаДата: Понеділок, 02.04.2012, 16:13 | Повідомлення # 23
Новачок
Angelina! Далее еще интересней будет) Мастера там действительно хорошие. Есть еще и углубленные курсы... smile

SweetyДата: Четвер, 05.04.2012, 14:42 | Повідомлення # 24
Новачок
Я якраз нещодавно продовжила навчання в студіїї Такка Шантрьє на поглибленому курсі флористики. Мені подобаються заняття, вчимо багато цікавого. Раджу всім, хто ще не визначився, на які курси піти.

ИринаДата: П'ятниця, 06.04.2012, 09:39 | Повідомлення # 25
Новачок
Sweety! А посещение занятий по какому графику (вечерние есть?) Подумаю насчет углубленного курса)

katerinaДата: Четвер, 19.04.2012, 10:15 | Повідомлення # 26
Новачок
очень заинтересовали эти курсы флористики. А сайт этой студии есть, очень хотелось бы почитать более подробно про эти курсы.

ZefirkaДата: Середа, 25.04.2012, 10:00 | Повідомлення # 27
Новачок
katerina, вот сайт этих курсов, здесь есть вся информация о них, а так же адрес и номера телефонов.

SweetyДата: Середа, 02.05.2012, 18:25 | Повідомлення # 28
Новачок
Quote (Ирина)
Sweety! А посещение занятий по какому графику (вечерние есть?) Подумаю насчет углубленного курса)

График посещения курсов индивидуальный, что очень удобно.

ИринаДата: Четвер, 03.05.2012, 16:05 | Повідомлення # 29
Новачок
Sweety! Спасибо за инфу) Звонила узнавала...

ZefirkaДата: П'ятниця, 11.05.2012, 08:42 | Повідомлення # 30
Новачок
Девочки, кто может слышал про курсы визажа студии "Такка Шантрье" или пользовался услугами выпускников этой студии? Давно им увлекаюсь, хотелось бы научится большему!

• Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук: