Сучасне українське весілля
|
|
Олеська | Дата: Вівторок, 12.08.2008, 12:53 | Повідомлення # 1 |
наглядач
Група: Модератори
Статус: Офлайн
| Та тема є популярною на всіх форумах. Отже вона є актуальною. Щож, і ми поговоримо про це... Планую власне весілля в українському стилі: одяг, дрес-код весілля, українська кухня...
Не будіть в мені звіра
|
|
| |
tresh | Дата: Вівторок, 12.08.2008, 14:55 | Повідомлення # 2 |
Новачок
Група: Користувачі
| Ше б чисто українські конкурси. Було б весело.
|
|
| |
ankosat | Дата: Вівторок, 12.08.2008, 16:05 | Повідомлення # 3 |
Admin
Група: Адміністратори
| Кухня - українська, але щоб було добре приготовлено)) Фрукти можна і не українські)) Естрада - українська, традиційна і сучасна. Бухло - не самогонне)) Але українське. Одяг.... Та однаково. Як на мене людей набагато приємніше бачити людей в вишиванках ніж в тих костюмах, від яких мене вже нудить.
|
|
| |
Semiramida | Дата: Вівторок, 12.08.2008, 16:22 | Повідомлення # 4 |
Новачок
| хай як то банально не звучить,але давно вирішила що на своєму весіллі ми з нареченим будем в одязі в українському стилі..Здавна на українських весіллях молода була в багато вишитій вишиванці,в квітах.А зараз чомусь ми перейняли безлику традицію білого плаття...Навіщо?
чорне...біле...чорне...біле...і так без кінця...
|
|
| |
KOST | Дата: Вівторок, 12.08.2008, 16:47 | Повідомлення # 5 |
Бувалий
| Щоб вимурувати файно!!!
think twice
|
|
| |
Semiramida | Дата: Вівторок, 12.08.2008, 18:04 | Повідомлення # 6 |
Новачок
| Quote (KOST) Щоб вимурувати файно!!! і потім ще доплачувати в оренду за хімчистку
|
|
| |
Білочка | Дата: Вівторок, 12.08.2008, 18:40 | Повідомлення # 7 |
продвинутий новачок
| О, українське веілля - то дійсно має бути українським. І підтримую всіх, хто за вишиване вбрання наречених! Це ж так красиво... а от щодо кухні, звісно класно - суто українські страви, але саме сало, часник і самогонка - то все таки вишукана подія, так шо кухня - та все, що кому подобається. Музика.... от хотілось би мені експерементнути і покликати на весілля, своїх знайомих з хард-кордової групи , та... не думаю, що гості то зрозуміють. А якщо вже весільна народна музика - то це не має бути два випивших дядька: один з ямахою, а другий співає( Гарно було б з багатьма народними інструментами: сопілкою, скрипкою....
|
|
| |
tresh | Дата: Вівторок, 12.08.2008, 21:10 | Повідомлення # 8 |
Новачок
| Quote (Білочка) Гарно було б з багатьма народними інструментами: сопілкою, скрипкою.... Ну от їдь до Олеськи на весілля, скрипку в руки, та й музик не тре. Заодно Олесці приємно буде.
|
|
| |
Semiramida | Дата: Середа, 13.08.2008, 00:15 | Повідомлення # 9 |
Новачок
| Quote (Білочка) звісно класно - суто українські страви, але саме сало, часник і самогонка - то все таки вишукана подія, так шо кухня - та все, що кому подобається. але ж українська кухня не обмежується салом з часником за самогонкою..самогонка то взагалі дещо в російському стилі :D...укаїнська кухня досить багато на різноматні страви... А музики...живу недалеко від ресторану,де частенько відгулюють весілля,і так дістало коли грають пісні російською мовою..Пригадую на весіллі моєї сестри музики були одягнуті в фольковому стилі та грали лише українські пісні...
|
|
| |
Олеська | Дата: П'ятниця, 15.08.2008, 21:32 | Повідомлення # 10 |
наглядач
| Quote (tresh) Ше б чисто українські конкурси. Було б весело. Треба добряче над цим подумати.))) Quote (ankosat) Бухло - не самогонне)) Але українське. Так саме самогон і було б гонсько! я би обов"язково хотіла би на весіллі хоча би бутль самогону поставити. Quote (ankosat) Одяг.... Та однаково. Як на мене людей набагато приємніше бачити людей в вишиванках ніж в тих костюмах, від яких мене вже нудить. Аналогічно. Нудить як від тих нарядів стандартних, так і від загалом стандартних весіль. Quote (Semiramida) хай як то банально не звучить,але давно вирішила що на своєму весіллі ми з нареченим будем в одязі в українському стилі..Здавна на українських весіллях молода була в багато вишитій вишиванці,в квітах.А зараз чомусь ми перейняли безлику традицію білого плаття...Навіщо? Респект!) Quote (Білочка) А якщо вже весільна народна музика - то це не має бути два випивших дядька: один з ямахою, а другий співає( Гарно було б з багатьма народними інструментами: сопілкою, скрипкою.... Саме про троїсту музику і думала. В нас є тут одне тріо, правда не знаю, чи погодяться... Quote (tresh) Ну от їдь до Олеськи на весілля, скрипку в руки, та й музик не тре. Заодно Олесці приємно буде. Нє, не вийде. Вона вже дружкою запланована бути.)
Не будіть в мені звіра
|
|
| |
tresh | Дата: Субота, 23.08.2008, 21:26 | Повідомлення # 11 |
Новачок
| Quote (Олеська) Нє, не вийде. Вона вже дружкою запланована бути.) А дружба в неї гарний буде? )))))))))
|
|
| |
krowe4ka | Дата: Середа, 06.10.2010, 16:11 | Повідомлення # 12 |
Новачок
| я нещодавно була на весіллі у однокурсниці. було все досить сучасно/ наприклад, та ж сама виїздна церемонія. але всі традиції збереглися - танець з батьком, прощання з подругами, знімання фати що мене приємно здивувало, так це оформлення - дуже гарно і зі смаком я навіть знайшла в інеті студію, яка займалася прикрашанням весілля - http://www.fitodesign.com.ua/wedding_flor.html там є курси навіть, аж захотілося піти та й навчитися такому спогади і відчуття дуже незабутні післі весілля )
|
|
| |
KOST | Дата: Четвер, 07.10.2010, 19:05 | Повідомлення # 13 |
Бувалий
| не люблю сучасного весілля =) я б в яке село глухе поїхав би в карпати, вивчив традиції, пофоткав ... Круте весілля як у мультипу про собаку Жил быд пес )
think twice
|
|
| |
ser_j | Дата: Середа, 01.12.2010, 11:37 | Повідомлення # 14 |
Новачок
| а в мене було таке українськке весілля. ось фото
|
|
| |